loader image

Miljövänlig Flyttstädning

Vi gör det lilla extra

Behöver du hjälp med flyttstädning?

Vi utför flyttstädning med professionell och noggrann personal med bra miljövänliga produkter.

Innan vi lämnar svar på offertförfrågan angående flyttstädning så går vi tillsammans igenom vad som ska göras, omfattningen av jobbet och tidsåtgången, allt för att du som kund ska få ett så bra pris som möjligt.

Hos oss ingår fönsterputsning, miljövänlig flyttstädning med  miljövänliga produkter från green care professionals

Vi står för all städutrustning som kan tänkas behövas din flyttstädning.  

Vi håller vad vi lovar och vi gör det lilla Xtra så att du med god hand kan lämna över villan eller lägenheten till de nya bostadsinnehavarna.

Vi klimatkompenserar hela vår verksamhet. 

Vi har

  • 100% nöjd kund garanti

  • Inga dolda avgifter

  • Ingen faktureringsavgift

Extra viktigt att veta!

När vi ger en offert för flyttstädning vare sig vi varit ut och kollat på objektet eller om ni fått en offert utan hembesök så avser offerten alltid en normal nivå. Visar det sig att objektet är onormalt nedsmutsad

Tänk på att kyl och frys ska vara avstängda och tömda före städningen. Det är väldigt viktigt att du berättar för oss ifall bostaden inte har städats på länge eller om det har förekommit rökning inomhus.

Flyttstädningen kan i så fall helt eller delvis behöva klassas som sanering. Om vi på plats bedömer att del eller hela uppdraget ska klassas som sanering har vi rätt att debitera extra för detta med en avgift på 500kr inklusive moms och efter RUT-avdrag + 300kr/timme inklusive moms och efter RUT-avdrag för den tid saneringen tar.

Detta gäller vid upptäckt av, likmaskar, fekalier eller andra typer av kroppsvätskor samt kraftigt nedsmutsade eller rökskadade ytor. Givetvis kontaktar vi er och upplyser om detta innan städningen fortgår.

Vid avbokning senare än tre arbetsdagar före bokad städdag utgår full debitering. Välkomna att kontakta oss för offert och konsultation angående flyttstädning.